Wie ben ik?

Mijn naam is Emmy Simons, afgestudeerd aan de sociale academie, als verpleegkundige en overgangsconsulent. Ik werkte jarenlang in het ziekenhuis. Nu zie ik, met veel plezier, patiënten als
praktijkverpleegkundige bij de huisarts.     

Ik ben voortdurend in beweging. Ik beweeg omdat ik niet graag stil zit. Ik wil meer; meer weten, meer kunnen en meer doen. Ik beweeg veel omdat het goed voelt, ik deel het met anderen en word er gelukkig van.                        

Er was een periode dat het moeilijk was om in beweging te blijven. Ik had overal pijn, sliep slecht, was moe en zag het af en toe allemaal niet meer zitten. Achteraf weet ik dat ik toen in de overgang was. Nu vind ik het jammer dat ik daar toen niet meer hulp bij heb gezocht of gevonden.                                                                 

Vol nieuwe energie streef ik ernaar om in mijn praktijk andere vrouwen in beweging  te houden tijdens de overgang. Ik ben afgestudeerd als Verpleegkundig Overgangsconsulent aan de zorgacademie van het Erasmus MC.                              

U bent welkom in mijn praktijk voor vrouwen in de overgang: Fier.     

Fier omdat ik het belangrijk vind dat je trots moet kunnen zijn op jezelf!      

Ik ben BIG-geregistreerd onder nummer 790081439930-004 en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van de V&VN met nummer 332934